Въпроси

Въпроси

Ще получите вашия сайт напълно готов за работа в срок от 3 до 7 р. дни след поръчката. Ние стартираме работа веднага по инсталация, настройки, дизайн и въвеждане на съдържание във вашия сайт.

Сайтът се плаща еднократно за текущата година. Месец преди изтичане на срока на вашия абонамент ще Ви уведомим, за да го подновите за следващата. Ако сте поръчали допълнителни услуги за сайт като изработка на лого, индивидуален дизайн за сайт или писане на текстове за уебсайт - те НЕ СЕ плащат ежегодно, а еднокртно при поръчката. 

При Сайтко няма стриктни договори - ние предлагаме планове изцяло по Ваш избор. Можете по всяко време да стартирате или да спрете своя сайт.

Всеки сайт от Сайтко е изцяло оптимизиран с пълна гаранция и поддръжка за целия период на абонамента! 
Тест и преглед преди пускане онлайн с възможност за редакции!

Не, изобщо! Вашият сайт ще получите напълно готов. Ако все пак искате самостоятелно да променяте съдържание или да въведете нещо ново, то ще можете да направите това много лесно от ваш панел за сайта. 
Но не забравяйте, че винаги ще имате възможност да ни изпратите желаните промени в съдържанието и ние ще ги направим в срок до 24 часа!

Ще имате време от 1 месец, в който ще можем да възстановим вашия сайт без никакви допълнителни такси.

Изпратете ни запитване от нашата страница за контакти и ние ще се свържем с Вас за уточняване на всичко допълнително. 

ДА - ако по Ваша преценка мислите, че тази платформа не е подходяща за вашия бизнес, можете да се откажете по всяко време. 

ДА - Сайтко е мултиезичен. По подразбиране поддържаме български, английски, руски, немски, но по всяко време може да добавите и преведете сайта си на всеки друг език от контролния панел. 

Отзиви